Fysiotherapie Hoevelaken

[fusion_builder_container background_color=”” background_image=”” background_parallax=”none” parallax_speed=”0.3″ enable_mobile=”no” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_webm=”” video_mp4=”” video_ogv=”” video_preview_image=”” overlay_color=”” video_mute=”yes” video_loop=”yes” fade=”no” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding_top=”20px” padding_bottom=”20px” padding_left=”0px” padding_right=”0px” hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” hide_on_mobile=”no” menu_anchor=”” class=”” id=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none” last=”no” hover_type=”none” link=”” border_position=”all”][fusion_text columns=”” column_min_width=”” column_spacing=”” rule_style=”default” rule_size=”” rule_color=”” class=”” id=””]

Algemene Fysiotherapie en Specialist Fysiotherapie 

Mark ten Seldam is in 1984 geregistreerd als algemeen fysiotherapeut. In 1989 haalde hij een specialisatie in manuele lymfe drainage in Oostenrijk. In  2001 haalde zijn specialisatie als PsychoSomatisch werkend Fysiotherapeut en werkt hij vooral als psychosomatisch fysiotherapeut.
Hij is gespecialiseerd in het behandelen en begeleiden van patiënten die in het dagelijkse leven belemmerd worden door chronische klachten als pijn, vermoeidheid en stress.

Hij gaat samen met u aan het werk om u zo snel en zo goed mogelijk resultaat te laten behalen. Bij het opstellen van een behandelplan kijkt hij samen met u naar uw wensen, uw lichamelijke situatie en uw mogelijkheden. Met zijn adviezen en oefeningen zorgt hij ervoor dat u snel weer aan de slag kunt. Samen met Mark ten Seldam werkt u aan meer bewegingsvrijheid en een betere kwaliteit van leven.

Fysiotherapie Hoevelaken, meer dan 30 jaar ervaring.

Fysiotherapie Hoevelaken

Mark ten Seldam is aangesloten bij de volgende beroepsverenigingen en registers:

 • lid van het K.N.G.F.
 • lid van de N.F.P.
 • ingeschreven bij het C.K.R. in de registers:
  algemeen fysiotherapeut,
  psychosomatisch fysiotherapeut,
  manuele lymfedrainage therapeut
 • ingeschreven in het BIG-register onder nummer: 19034994804

 

 

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]
 • Dorien schreef:

  Nadat ik me vertild had, kon ik snel terecht bij Mark voor fysiotherapie.
  Mark combineert, op een zeer vriendelijke wijze, allerlei hand-technieken.
  Geen naalden, geen apparaten en geen verplichte thuis oefeningen maar wel snel resultaat! Ik heb in mijn leven veel fysiotherapeuten gezien maar Mark steekt er door zijn bijzondere manier van werken bovenuit!

 • >