Verjaardagsactie 2022

Vandaag ben ik jarig en ......

Ik heb een besluit genomen

Vandaag ben ik 65 jaar oud geworden (Ik kan zelf eigenlijk ook niet geloven dat ik deze leeftijd al bereikt heb). Als ik wil kan ik nu met pensioen gaan, ....  daar heb ik de afgelopen tijd over nagedacht.

Want ik wordt er niet gelukkig van om – hoe lief ik ze ook vind - de hele dag op de kleinkinderen te passen, veel musea te bezoeken of de dag op de golfbaan of tuinierend door te brengen.

Ik wordt het meest gelukkig als ik iets voor iemand kan betekenen en deze persoon kan helpen om haar of zijn droom te verwezenlijken.

Daarom heb ik besloten om de komende 10 jaar door te gaan met mijn werk, helemaal gefocust om mijn cliënten het geheim te onthullen van ….    “de kracht die verborgen zit in de klacht”.

Dat doe ik via individuele sessies die bedoeld zijn voor mensen die last hebben van aanhoudende lichamelijke klachten of please gedrag.

En alleen vandaag biedt ik de eerste 10 inschrijvers de mogelijkheid om met een korting van 75% een sessie te boeken. De resterende 25% maak ik over op giro 555 ten behoeve van Oekraïne.

00
Days
:
 
00
Hours
:
 
00
Minutes
:
 
00
Seconds

You missed out!

Hoor jij bij de eerste 10 aanmelders?

Als je in het formulier hieronder je gegevens invult dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

 •  N.B. KORTING ALLEEN GELDIG VOOR NIEUWE CLIENTEN
 • Eenmalig aanbod geldig op 11 maart 2022

In deze probeer sessie

 •  HEB JE EEN UUR LANG 100% VAN MIJN AANDACHT
 •  Maak je kennis met mij
 •  MAAK JE KENNIS MET MIJN WERKWIJZE
 •  KRIJG JE INZICHT IN ONBEWUSTE PATRONEN DIE JE HINDEREN OM VOLLEDIG AUTHENTIEK JEZELF TE ZIJN
 •  KUN JE ALLE VRAGEN STELLEN DIE JE WILT
 •  LEER JE ZACHT TE ZIJN NAAR JEZELF
 •  LEER JE WOORDEN TE GEVEN AAN WAT JE OPMERKT IN JEZELF
 •  KRIJG JE INZICHT IN JE 'VERBORGEN' NEE's EN ANDERE GRENZEN
 •  MAAK JE EEN BEGIN MET HET TRANSFORMEREN VAN PIJN EN ANGST

Wie zijn mijn klanten?

Veel van mijn klanten zijn in hun jeugd door hun omgeving (te) vaak niet begrepen of zelfs afgekeurd op hun talenten. Ze voelden zich vaak een buitenbeentje. En als zoiets pijnlijks gebeurt dan leer je onbewust hoe je je aangeboren gaven – waarover later meer - het beste kan verbergen voor je omgeving. Je ontwikkelt voelsprietjes die de omgeving scannen.

Als je afsluit voor belangrijke delen in jezelf, houdt je jezelf op een bepaalde manier klein. Daardoor kom je vroeg of laat (meestal zo tussen de 35-55 jaar) in een kramp terecht. Die kramp uit zich niet alleen in je lijf in de vorm van pijn of harde spieren. Met het wegstoppen van emoties en gevoel verdwijnt naast je zelfgevoel ook de bijbehorende context: je hebt weinig herinneringen aan vroeger. Maar het heeft ook invloed op je zelfbeeld: je weet in de zin van voelen eigenlijk niet meer zo goed wie je bent en wat je kan, terwijl je tegelijkertijd nog steeds die voelsprieten hebt waarmee je nu niet uit de voeten kan.

Dat herken ik zelf natuurlijk ook allemaal. Ik volg nu 35 jaar lang al allerlei cursussen en opleidingen. In de eerste plaats omdat ik dit leuk en interessant vind maar er is ook een onderstroom die hoopt dat ik niet door de mand val en dat mensen ontdekken dat ik het niet kan en eigenlijk een charlatan ben. Ik probeer onbewust mijn hele leven lang dit gevoel van onzekerheid en minderwaardigheid te verbergen zodat ik geaccepteerd zal worden.

En ik heb een oplossing gevonden voor die innerlijke strijd. Wat ik geleerd heb, en wat ik jou ook kan leren is dat je vrij kunt zijn met deze gevoelens waardoor je ze kunt leren gebruiken.
Want er is altijd een trigger waardoor het gevoel van onzekerheid of minderwaardigheid optreedt: die kun je op het spoor komen.
En er is tegelijkertijd altijd een verborgen kracht in jou die opkomt terwijl jij je dom voelt of dom denkt. Deze kracht, dit licht, daar kan ik je op attenderen, zodat je het kunt gaan gebruiken i.p.v. dat je er onder gebukt gaat. In je jeugd is je kracht niet in voldoende mate gespiegeld en heb je hem dus niet optimaal leren kennen. In een persoonlijk leer proces spiegel ik je kracht, want die kun je vanuit je lage perspectief zelf moeilijk zien of ervaren.

En dan komt er ineens een heel leuk en interessante persoon tevoorschijn, vaak hoog sensitief. Iemand die blijkt te beschikken over bijzondere gaven en b.v.  heldervoelend, helderziend, helderwetend of helderhorend is. Iemand die die informatie kan halen uit voorwerpen of kan communiceren met mensen die niet hier zijn, kortom: heldere mensen die met deze kracht hun dromen kunnen najagen.

Heb jij aanhoudend lichamelijke klachten, voel je je een buitenbeentje en heb je last van please gedrag? Ik biedt vandaag op mijn verjaardag aan de eerste 10 mensen die zich aanmelden, de mogelijkheid om tegen een korting van 75% een sessie met mij te boeken. En
Ik ben benieuwd naar je reactie. Als je vragen hebt stel ze mij dan via het formulier op de site.

"Vertel het me en ik zal het vergeten,
Laat het me zien en ik zal het onthouden,
Laat het me proeven/ervaren en ik zal het begrijpen/weten"

Schijnt Confucius al meer dan 2000 jaar te hebben gezegd.

Hoor jij bij de eerste 10 aanmelders?

Als je in het formulier hieronder je gegevens invult dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

 •  N.B. KORTING ALLEEN GELDIG VOOR NIEUWE CLIENTEN
 • Eenmalig aanbod geldig op 11 maart 2022
>