Vergoedingen

Vergoedingen InnerChange


 1. InnerChange / Mark ten Seldam heeft voor de Fysiotherapie contracten gesloten met de meeste bekende zorgverzekeraars (op Z&Z na). Zodoende ben je altijd verzekerd van optimale zorg en weet je dat de kosten, mits je in voldoende mate aanvullend verzekerd bent, gedekt worden door je verzekering!

  InnerChange is niet verantwoordelijk indien je onvoldoende verzekerd bent. Zie ook op tabblad ‘behandelovereenkomst’ bij informatie over de dagelijkse gang van zaken in de praktijk, de behandelovereenkomst en de betalingsvoorwaarden.

 

 1. De consulten die niet onder de noemer fysiotherapie vallen, worden alleen vergoed als je een aanvullende verzekering voor alternatieve geneeswijzen bij je zorgverzekeraar hebt afgesloten én je zorgverzekeraar de LVNT als beroepsgroep erkend.
  De mate van vergoeding is daarbij afhankelijk van het gekozen pakket. Je bent zelf verantwoordelijk om uit te zoeken hoeveel je per consult vergoed krijgt en hoeveel je dus per consu

  InnerChange is niet verantwoordelijk indien je onvoldoende verzekerd bent. Zie ook op tabblad ‘behandelovereenkomst’ bij informatie over de dagelijkse gang van zaken in de praktijk, de behandelovereenkomst en de betalingsvoorwaarden.lt zelf moet bijdragen.

  Klik hier om de lijst van Zorgverzekeraars te openen die in 2023 de door mij gegeven consulten als LVNT-lid vergoeden.


 1. Steeds meer werkgevers hebben een potje waaruit begeleiding en behandeling betaald kan worden als je problemen hebt op je werk.
  Aanvragen voor loopbaanbegeleidingstrajecten kunnen door jezelf, door je re-integratiebedrijf of door de afdeling P&O bij InnerChange aangevraagd worden.


Heb je nog vragen? Hoe kan ik je helpen?

>