Hoe zou het zijn

Nieuw !!

Hoe zou het zijn...

~ Als je je echt vrij voelt

~ Als je helemaal jezelf bent in elke situatie

~ Als je je verbonden voelt met het grote geheel

~ Als je lekker in je vel zit, vol met energie

~ Als je altijd zelfvertrouwen hebt

~ Als je je weer zorgeloos voelt

~ Als je licht voelt van binnen

 ~ Als je je zelf volledig accepteert

 ~ Als .....

Wilma

Moeder

Ik ben in shock. Ik vindt het bizar hoe mijn lijf in deze “hoe zou het zijn” sessie reageerde.

Veertig minuten geleden kwam ik hier wankel en onzeker binnen met stijve schouders en nekpijn. Mijn nek is nu los en soepel, terwijl je die niet eens aangepakt of gekraakt hebt.

Ik sta nu stevig geaard op mijn voeten en ik heb eindelijk rust in mijn hoofd. Ik durf de wereld aan. Ik voel me zo veel lichter en rustiger.

"Hoe zou het zijn" - sessies

Na een succesvolle pilot is de "hoe zou het zijn"-sessie een vast bestandsdeel geworden van de begeleiding.
In deze sessies gaan we samen, na een korte intake, in 40 tot 90 minuten werken aan voor jou belangrijke thema's.

Dat kunnen zaken zijn die je graag anders zou zien in je leven op lichamelijk, emotioneel, mentaal, spiritueel of onbewust vlak.
Denk bijvoorbeeld aan een opgeblazen gevoel in je buik, hoofdpijn, onzekerheid, emotionele instabiliteit, chronische rugpijn, een burn-out, de relatie met je leidinggevende, de relatie met je moeder of niet weten wat je verder wil in je leven.

Kenmerkend aan deze sessies is, dat ze in korte tijd een enorm verdiepend effect kunnen hebben op je leven, omdat we niet via je 'hoofd' maar via je 'hart' werken. De sessie start heel eenvoudig met de zin:  "hoe zou het zijn".... 

Wat anderen zeggen ..

Anne

Moeder

Ik had ik zo'n knoop in mijn nek en schouders, mijn man kon het niet los masseren.

Nu na de HZHZ-sessie ben ik volledig ontspannen. Gek dat dit zo kan want ik heb er niks voor gedaan. Ik heb het gewoon laten gebeuren.
Het is zooo bijzonder dat dit kan. Vanaf mijn middel tot mijn voeten ben ik zo slap, ontspannen en roerloos. Het is zo'n lekker gevoel.

Ik snap het niet, maar mijn nek- en schouderpijn is nu helemaal over.

Een "hoe zou het zijn" - sessie verandert je leven per direct

Veranderen kan best een beetje verwarrend, spannend, opwindend of zelfs griezelig aanvoelen. Je komt in een nieuw gebied waarin je jezelf niet zo kent. Gevoelsmatig verlies je je kaders en je houvast.
Op dat moment is de kans groot dat je jezelf weer terugtrekt in oude patronen om je ‘veilig’ te voelen


Als ik mij onveilig voelde als kind, ging ik in een hoekje staan, dan had ik overzicht op de situatie. Of ik kroop lekker veilig weg in bed met de dekens over mijn hoofd.

Ik zie ook bij mijn kleinzoon van twee deze "kinderlogica". Hij zit op mijn arm, slaat zijn handen voor zijn ogen en roept “weg” (ik ben verdwenen). Even later haalt hij zijn handen voor zijn ogen weg en roept “tadaa” (daar ben ik weer).

Je ziet dat hij er van overtuigd is dat wij hem ook even niet zagen  toen hij zijn ogen dicht had!
Hoewel hij denkt dat hij even 'veilig' weg was , veranderd dat niks aan de realiteit.

Jasmijn

Moeder

Ik wordt vaak nog overmand door zwaarte en serieusheid.

Na de vorige HZHZ-sessie ging het verbazend goed. Ik heb zoiets niet eerder ervaren. Ik was meer een ‘spring in het veld’, ik had meer energie. Ik had meer lucht, ik kan dieper ademhalen.

Ik ben rustiger naar mijn zoon toe en ik heb ook meer rust in mijn hoofd tijdens bezigheden zoals boodschappen doen.

Herinner je motivatie!

Op het moment dat je bang wordt, kan het herinneren van je motivatie (je verlangen) je helpen om koers te houden in je transformatie. Maar de kans op succes is afhankelijk van de intensiteit van je motivatie.

Dus vraag jezelf eens af: “hoe graag wil ik mij  .......  (vul hier je wens in) voelen”? “hoe graag wil ik  .......  (vul hier je wens in) zijn”? Geef jezelf van een cijfer tussen 0-10 voor je motivatie.
Ik ga er van uit dat je kans op succes groot is als jij jezelf een cijfer van  8 of hoger geeft. 

Wat anderen zeggen ..

Anouk

Harde werker

Dit was een heel erg bijzondere ervaring. Ik werd toegelaten in het licht .  Of eigenlijk is het meer dat ik me openstelde voor het licht.

Ik voel me als herboren. Alsof ik in contact ben met de aarde en met het hele universum om mij heen. Het voelt als een healing tussen geest en lichaam.

De buikpijn waarvoor ik kwam is over en ik heb ook geen pijn meer in mijn staartbeen.

Wat doet angst?

Angst brengt je terug naar een realiteit die je als 'normaal' beschouwt maar die je tegelijkertijd ver terug brengt in de tijd. Je bent er zo bekend mee dat je nauwelijks in de gaten hebt hoe sterk je hecht aan veiligheid en zekerheid. Je hebt nauwelijks in de gaten hoe bang je bent. Überhaupt heb je waarschijnlijk niet in de gaten dat er emoties spelen.

Maar als je hecht aan iets wordt je nooit zo vrij als mogelijk zou kunnen. Je blijft ergens aan ‘kleven’, je blijft 'vast' zitten, je blijft vermijden en blijft dus beperkt. Het maakt daarbij trouwens niet uit of die beperking op fysiek, mentaal, emotioneel, spiritueel of onbekend vlak ligt.

Ik onderscheid daarbij drie reacties:
1. Je 'slaat dicht' en je weet niet meer wat je kunt (moet) zeggen in een situatie. Je word stil en apathisch
2. Je bent fysiek aanwezig , maar in je gedachten ben je aan het dagdromen of je bedenkt hoe je weg kunt komen uit een situatie. Je staat klaar om er van door te gaan.
3. Je probeert in je hoofd een oplossing te vinden voor je problemen (je piekert, je ergert je, je vertelt jezelf wat je NIET wilt: ik wil geen pijn, geen verdriet, geen angst, geen tinnitus, etc.)

Hoewel deze reacties bedoeld zijn om te overleven of om je 'op te beuren', verlagen ze je energieniveau en verhinderen je om NU de connectie met je hart te voelen. 
Door deze bescherming raak je het contact kwijt met je dromen en verlangens... je raakt het contact kwijt met "hoe zou het zijn".....

Wat anderen zeggen ..

Marijke

Moeder

Deze “hoe zou het zijn” sessie heeft heel veel indruk op mij gemaakt. Ik was zelfs een beetje overdonderd.

Het ging veel dieper dan ik gewend ben. Ik vroeg mij zelfs af 'wat er gebeurt was'. Ik kon het mentaal niet bevatten.


Maar mijn hoofd en mijn lijf reageerde volop. Mijn armen waren loodzwaar en er stroomde op een relaxte manier energie.


Er is in de sessie iets gebeurt dat op de achtergrond nog steeds doorwerkt. Ik kreeg allerlei nieuwe inzichten over mijzelf. Dat was best confronterend, en het vraagt een verandering van mij als ik mijzelf echt serieus wil nemen.

Geïnspireerd en voluit leven

Het maakt mij niet uit of je hier nu wel of niet komt voor een sessie. Maar als je voluit wilt leven en je dromen wil realiseren dan heb je energie nodig.
Je kunt jezelf al enorm helpen door je trillingsgetal te verhogen waardoor je meer energie krijgt. Start met de zin "hoe zou het zijn als" en vul daarachter je verlangen in.

Verwacht niet direct resultaat, hoewel ik dat zeker niet uitsluit. Ervaar wat er verandert in je lichaam, in je ademhaling, energie, mentale gesteldheid en je emotionele gesteldheid.
Heb geduld en veel Succes gewenst!

denk ook eens "hoe zou het zijn".....

 ~ Als je zonder centrum bent

 ~ Als je moeiteloos werkt

 ~ Als je zo ruim bent als het universum

 ~ Als je gelukkig bent zonder oorzaak

 ~ Als je vertrouwen hebt dat het goed is

 ~ Als je gedachten in je hart wonen in plaats van in je hoofd

 ~ Als je vertrouwen hebt dat het goed komt

 ~ Als je (vul nu je eigen verlangen in) .....

Wat anderen zeggen ..

Marleen

Moeder

Ik vond het een beetje maf dat iemand in deze "hoe zou het zijn"-sessie zo op mijn gestel en emoties kan werken.
Ik ben na de sessie twee weken bewust met aandacht bezig geweest om op te merken wat een situatie met mij doet.

Ik weet nu dat ik vaak maar 'half' aanwezig ben. In gedachten ren ik het liefste weg. Familie bijeenkomsten zijn mij snel te veel.
Maar ik heb gekozen om volledig aanwezig te zijn. Ik wil geen speelbal meer zijn van mijn emoties en in een vluchtreactie van een kind terecht komen. Dat voelt wel beter en relaxter.

Ik wil nog beter leren hoe ik mijn energie bij mijzelf houdt zonder dat ik confrontaties met anderen uit de weg hoef te gaan.
Ik dacht dat ik kracht had als ik tegen mijzelf zei "niet lullen maar doorgaan".  Maar power en zelfvertrouwen zit van binnen, dat is iets anders.
Dat is wat ik wil: gelukkig zijn, zelfvertrouwen hebben en power.

Mark ten Seldam

Mark ten Seldam heeft een onorthodoxe aanpak en probeert daarbij snel tot de kern van je probleem te komen. Dit doet hij op een paradoxale wijze vanuit een actief 'niet-doen'.

Hij begeleidt je zodat je je essentie herkent. Van daar uit kun je zelf ontdekken hoe je vast komt te zitten in oude overlevingspatronen, waarin je eigen verlangens zorgvuldig zijn  weggemoffeld en jij jezelf chronischg tekort doet.

Hij laat je ook zien hoe je de ander (vaak ongewild ) van je afstoot, terwijl je juist toenadering zoekt.
Hij leert je om ruimte te creëren voor je essentie en verlangens zodat je het leven kunt gaan vormgeven dat je ten diepste wilt.

Vraag jij je af of deze methode iets voor jou is? Bel mij even of vul je vraag in op de contact pagina.

Wat anderen zeggen ..

Emma

Harde werker

Wow, wat was dit een bijzondere ervaring. Ik ben hiervoor door de bedrijfsarts, de POH-GGZ en een psycholoog begeleidt vanwege een burn-out en angst. Ik kreeg van hen vooral adviezen hoe ik met mijzelf en met mijn situatie moest omgaan.

Hier ging het totaal anders. Ik vond het heel gek dat er in deze sessie zoveel verdriet omhoog kwam waarvan ik mij in het geheel niet bewust was. Verdriet over het onrecht dat mijn Oma is aangedaan, maar ook verdriet over - en van mijn moeder.

Ik zie nu dat ik getracht heb om hun verdriet op te lossen door het op mij te nemen. Pijnlijk ook om te zien dat dit niet gewerkt heeft.


Ik doe dit in veel meer situaties : ik houdt mijn menig voor mij waardoor ik niet mijn ruimte inneem. Maar door mij in te houden raak ik mijn energie kwijt (terwijl ik er geen veiligheid voor terug krijg).

>