Privacy

Privacyverklaring InnerChange

In deze privacyverklaring leggen we uit welke persoonsgegevens wij verzamelen wanneer je van onze producten en diensten gebruikmaakt, waarom we deze gegevens nodig hebben en hoe we deze gebruiken.

InnerChange biedt therapie, coaching en training aan en verzamelt persoonsgegevens, welke jij zelf aanlevert, op twee verschillende manieren: via de website en in de behandelruimte.

1. Via de website worden de persoonsgegevens vastgelegd die je zelf invult met als doel:
– a. Om je vragen te kunnen beantwoorden die je via de website aan InnerChange worden je naam, je email, je vraag en je telefoonnummer gevraagd en vastgelegd.
– b. Om een afspraak met je te kunnen maken als je via de website een gratis Grinberg-proefsessie aanvraagt worden je naam, je email en je telefoonnummer gevraagd en vastgelegd.
– c. Om een afspraak te kunnen maken voor een gratis strategie gesprek voor leerkrachten /docenten worden je voornaam, je achternaam, je email, je telefoonnummer en dat wat je zou willen veranderen gevraagd en vastgelegd.
– d. Om je te kunnen informeren over onze producten en diensten worden op een aparte lijst je voornaam en email gevraagd en vastgelegd.

Bewaartermijn
InnerChange bewaart je gegevens niet langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor ze zijn ontvangen. In geval van een vraag of het aanvragen van een gratis proefsessie worden je gegevens na twee maanden verwijderd.
Wanneer jij je uitschrijft voor het ontvangen van informatie of diensten, dan zullen je persoonsgegevens uiterlijk aan het eind van de desbetreffende maand uit het systeem worden verwijderd.

2. In de behandelruimte (praktijk) worden meer persoonsgegevens vastgelegd, met als doel:
– Om op een verantwoorde wijze therapeutische zorg en coaching te kunnen verlenen en te kunnen declareren;
– Om te voldoen aan de wettelijke eisen die door overheid, zorgverzekeraars en de beroepsverenigingen worden gesteld aan InnerChange;
– Om je te informeren over onze producten en diensten, voor zover je hiertoe toestemming hebt verleend;
– Om je de gelegenheid te geven om één keer per kalenderjaar deel te nemen aan een klantervaringsonderzoek over InnerChange
We leggen hiervoor de volgende persoonsgegevens van je vast:

  • BSN nummer;
  • Soort en nummer van je legitimatiebewijs;
  • Geslacht;
  • Geboorte datum;
  • Voor- en achternaam en voorletters;
  • Aanhef (Dhr./Mevr. etc.);
  • Adres gegevens;
  • Huisarts;
  • Telefoonnummers;
  • E-mailadres;
  • Je zorgverzekeraar;
  • Je medische gegevens en het behandelverloop

Bewaartermijn
De wettelijke bewaartermijn voor deze gegevens is 15 jaar.

 

Met wie delen we jouw persoonsgegevens?

We ontvangen ook informatie van – en geven informatie aan derde partijen waarmee wij samenwerken. InnerChange blijft te allen tijde verantwoordelijk voor uw gegevens en zal erop toezien dat deze organisaties uw gegevens volgens de eisen van de AVG verwerken. Hoewel onze partners kunnen wijzigen, zijn dit met name:

  • Zorgverzekeraars:
    Deze informatie bestaat uit het controleren van je recht op verzekering en je verzekeringsnummer.
  • Software leverancier Intramed in geval van problemen met deze applicatie.
  • MediQuest voor de verwerking van klantervaringsonderzoeken

Met deze partijen zijn verwerkingsovereenkomsten afgesloten zodat uw privacy gewaarborgd is.

  • Verder kan persoonlijke informatie uitgewisseld worden met andere zorgverlener(s) wanneer gevreesd moet worden voor een ernstig gevaar voor uw gezondheid of die van een derde.
  • In alle andere gevallen zal informatie slechts uitgewisseld worden nadat je hiervoor schriftelijk toestemming hebt verleend. Denk hierbij b.v. aan overige zorgverleners, letselschade bureau’s, : 

Welke data wordt er nog meer vastgelegd:
Door het statistiekenpakket, Google Analytics, worden tijdelijke analytische cookies geplaatst. Een cookie is een klein databestand en je browser slaat hierin enkele gegevens op die door je browser worden verstuurd. In deze cookie worden nooit persoonsgegevens opgeslagen. Tijdelijke analytische cookies bevatten alleen een (uniek) nummer. Ze bevatten géén persoonsgegevens en jouw IP-adres wordt nadrukkelijk niet gebruikt. Deze cookies kunnen daarom niet worden gebruikt om je persoonlijk te identificeren. Ook kunnen tijdelijke analytische cookies niet worden gebruikt om je op andere websites te identificeren. Het gebruik van tijdelijke analytische cookies is veilig.

De informatie die verzameld wordt biedt InnerChange de mogelijkheid om te zien hoe bezoekers de website gebruiken en hoeveel mensen maandelijks de website bezoeken en welke pagina’s favoriet zijn, zodat InnerChange het gebruik van de website kan optimaliseren.

 

Beveiliging persoonsgegevens

InnerChange heeft passende technische maatregelen genomen om persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of andere vormen van onrechtmatige verwerkingen. Deze maatregelen, waaronder versleuteling middels een SSL-certificaat en two factor authentication, zorgen voor een gepast beveiligingsniveau.

 

Hyperlinks

De website van InnerChange kan links naar andere websites van derde partijen opnemen. InnerChange kan echter geen verantwoordelijkheid nemen voor deze websites en de inhoud ervan. Wanneer u de website van InnerChange verlaat zijn wij niet meer verantwoordelijk voor de beveiliging en bescherming van uw privacy. Wees u zich hiervan bewust en lees de privacyverklaring van de betreffende website goed door.

 

Rechten van betrokkene

Als cliënt heb je rechten als het gaat om je persoonsgegevens. Deze zijn:

  • Recht op informatie: via deze verklaring laten wij je weten welke gegevens er van je verwerkt worden en met welk doel.
  • Je hebt het recht om je persoonsgegevens op te vragen, te corrigeren, te verwijderen of mee te nemen (dataportabiliteit). Indien je meent dat gegevens onjuist zijn vastgelegd kun je de behandelende therapeut verzoeken deze te wijzigen. Deze gegevens worden op verzoek van u (of door derden) verstrekt en vereisen uw schriftelijke toestemming. 
    Aan de wens voor verwijderen van gegevens kan alleen tegemoet gekomen worden indien het bewaren van de gegevens voor een ander niet van aanmerkelijk belang is en de gegevens op grond van een wettelijke regeling niet bewaard dienen te blijven.
  • Je mag een eigen verklaring (van medische aard) aan uw dossier toevoegen.
  • Je mag, in bepaalde gevallen, je tegen de verwerking van je gegevens verzetten.
  • Je mag, in bepaalde gevallen, een gegeven toestemming voor gebruik of delen van persoonsgegevens, intrekken.

InnerChange wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

>